Säkningssats Volvo V70 AWD

Hej. Tänkte kolla om någon här vet om det finns någon Säkningssats till Volvo V70 AWD -06.a som sänker mer än 30mm? Typ 60/40 eller 55/40 eller liknande. Sitter 20" fälgar på bilen nu. Så det viktigaste är att den är jämnlåg. Vill inte ha den tog låg ska vara låg så det ser bra ut och fortfarande kan lasta lite utan o svarva däcken. :-) Tack på förhand. Med vänlig hälsning, Andreas



Svar på inlägget: Säkningssats Volvo V70 AWD



30 mm gör en jävla skillnad. Men som du säger, man vill gärna ha den jämnlåg. Tycker alla Volvos har en tendens till att stegra lite.. Vad jag vet finns inga andra alternativ till AWD Min är sänkt 35mm runt om men den ser lite för hög ut fram. Beror dock till viss del på att jag har över 50 Kg billjud där bak..


Största problemet på min bil är bak. Den är så hög så man kan kasta in en fotboll mellan hjul och skärmkant. Hade en V70 2,4T AWD -01 innan denna. På den va det bra höjd. Har dock ingen aning om va det va för fjädrar på den.


Någon som vet vad som skiljer på själva fjädrarna på V70 Fwd och Awd? Om det går att få fjädrarna från Fwd att passa på awd med lite mod? Tack på förhand /Andreas





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka