Coilivers till audi a4 b5

hej nu kommer de eftertjatat fråga om att sänka bilen. vill sänka bilen en aning men i inte skrapa på marken, ungefär 40/40 om någon undrar varför inte för att jag har små barn. ok tillbaka till frågan vill ha coilivers men inte de billigast, har hört att de skräp. de ska va max 9000 och bekvämt att åka i kort sagt komfortabelt. Har kolat på raidopower Ksport racing PRO Street . Är de värt att köpa de? Är de nåt mer man måste byta samband med byte av colisar? Ska man köpa nåt anat istället? kom med förslag. tacksam för all svar.



Svar på inlägget: Coilivers till audi a4 b5



Ska du inte sänka mer än 40/40 och vill åka bekvämt ska du absolut inte ha coils. Köp inga billiga sänkningssatser heller, dom är hårda dom också. Köp Eibach eller H&R... Jag har TA Technics 40/40 sats med fjädrar och dämpare på min B5 avant, den är nästan lika hård som Golfen var med H&R coils


jag måste ändå byta dämpare på bilen o jag har cobra sänkningssatser från realcar och de inte alls bekvämt kan jag säga varje liten gupp känns de, samt man har vall möjligheter. Men varför inte colis? kan du motivera?


Coils är HÅRDA, så bekvämt kan du glömma...


hej igen jag har kolat på lite olika dämpare o de värka va bra med bilsteins dämpare b6 sport modellen o fiedrar tänkte jag köpa from scstyling som sänker 35/35. Tror ni de kommer va bra? tack för svar


Finns ju coils så man kan ställa hårdheten osv. Men vet inte prisklass på såna.


De ville jag göra frön början men alla seger att bekvämt blir de inte därför blide annat dämpare o fjädrar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka