Ni som plastidipat

Tjena! Har sett detta med plastidip och enligt min åsikt verkar det väldigt mycket lättare än att foliera, samt billigare? verkar vara relativt lätt att ta bort när man känner för det! undrar ni som använt er utav det vart har ni köpt hänn? finns det några svenska butiker med det eller allting på nätet? vad hade det kostat att lämna in osv osv? Sett att det går att använda deras klarlack, blir det bra? för övrigt verkar detta riktigt intressant då man faktiskt har en chans att ha råd med detta mot att lägga riktigt lack med allt förarbete, tyck vad ni vill om det. Sedan vill man ju att bilen ska vara fin att det ska vara värt pengarna! hittade även detta klippet : http://www.youtube.com/watch?v=vvkq-qyY9aY visst svarar det på mycket utav mina frågor men nu frågar jag er som använt det och inte en försäljare! Mvh håkan



Svar på inlägget: Ni som plastidipat



Jag ska själv börja plastidippa min bil lite. Som du säger, mycket billigare än att foliera och lätt att ta bort om man tröttnat eller gör fel.


helnöjd med mitt dipp.... men det täcker väldigt dåligt på mörk färg (mina speglar) men däremot täcker den bra på mina fälgar. 1 burk/fälg. !!


http://www.garaget.org/foretag/DipYourCar


härligt, finns det inga fler butiker? .. sett någon mer där man verkade få 10 liter färg istället för 7 liter?


Det ska ju blandas ut med cellulosa. Så det bli alltid mer än vad du köper i Liter


http://www.dipit.se/ finns också, handlat mina burkar därifrån. Och som House skrev så kan det vara lite beroende på vad för färg det är på det som ska dippas hur pass bra det täcker och hur många lager det går åt. Jag har som regel kört 3 - fler lager. Det finns någre bra trådar här om du inte redan kikat på dom, finns bla bilder på hur Glossifier kan bli. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=255562 http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=235682 jag har själv dippat motorkåpor, en kaffemugg, xbox konsolen och fönsterbrädena i vår lgh Bilder finns i mitt Fotoalbum.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka