Vilken lampsockel i dimljus på E39a -01?

"Kolla själv din lata jävel!" tänker ni säkert när ni läste rubriken men då jag har bilen på annan ort och vill beställa lampor till den nu så ställer jag endå frågan. Jag har en 01, facelift alltså och undrar vad det är för lampsockel på dimljusen? Rekomenderas led eller xenon för att enklast få till en 6000k sken som matchar mina angeleyes? Planerar även att byta till en m-sport stöt och undrar om de dimljusen jag har i min nuvarande stöt kommer passa i den eller måste de köpas nya?



Svar på inlägget: Vilken lampsockel i dimljus på E39a -01?



m-sport har HB4 lampsockel. vad du har nu vet jag inte. du kan ju kolla här: http://www.philips.se/c/car-lamps/31146/cat/ eller så plockar du ut lampan.


Vanligt led ljus brukar lysa kring 5500k-6000k men köp ett par starka led isåfall, värt även om det kostar lite mer. Köpte några svagare till min och de lyser inte så bra som jag hade velat


Enligt den där Philips grejen hade jag H8 i dimljusen.


Olika på olika år och frontar, hb4 sa regnr på min men h11 var det ( import , uppgifter blir fel) bara ta bort kolla innan!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka