Starkare Angel eyes (Halogen! inte led!)

Hej! Har en bmw 330xia 2006, alltså före faceliften med drl i angel eyesen. Vet att de finns många trådar om ledlampor till angel eyesen! Men jag vill ha kvar mina gula då jag tycker de är snyggare när jag har xenon i halvljuset. Sitter tydligen en b9as 10w lampa där nu i en lamphållare. Och att de går att pilla lös den och ersätta med tex 20w Har googlat runt lite men inte fått de klart för mig ännu om de går. Bränner man sönder reflektorn med 20w? I faceliften från 2008 antar jag att de sitter en annan lampa? Har för mig att de är h8 till och med? Har ni gjort något liknande? Vill kunna köra i dagsljus och sol med angel eyes som synd! /Max



Svar på inlägget: Starkare Angel eyes (Halogen! inte led!)



Du får inte andvända dina angeleyes som varsel ljus på dagen då bilen är inte typad med det. Oavsett hur starka lampor du andvänder.


Annars kan du leta fram starka ledlampor som lyser varmvitt/~3000kelvin tror jag det är. Finns säkerligen på ebay. Då får du starka lampor som avger mycket lägre värme och du behåller samma färg som du har nu.


Nej jag vet, de är endast positionsljus. Men de skiter jag i, då de inte kommer blända ändå. Värre med dom som sätter xenon i dimljus och halvljus då de lyser rätt i ansiktet på en.


Men om du skiter i så vrf fråga?? sätt i vad du vill!! Det finns ingen diod som lyser lika stark som original glödlampa. Så antingen åker du original eller så kör du på diod. De som har Xenon har LCI (facelift) ex rock-stat på gorg. Han kör med Sveriges starkaste AE 35w Xenon (ps jag som ordnat hans elektronik och jag jobbar med BMW) Lycka till!


Jag skiter i att de inte kommer vara godkända som Drl! Jag vill inte sätta i starkare halogen utan att jag vet om man bränner sönder reflektorer eller inte! Och en 20w lampa borde ju synas bättre än en 10w?? Läs igen och förstå innan du säger nånting. Och har ingen lust att slänga upp 1500 på lampor till angel eyesen.. Är de så att man får leva med svaga angel eyes innan faceliften?


NEJ DU BRÄNNER INTE SÖNDER REFLEKTORN MED EN LAMPA PÅ 20W. Är det ett svar nog på din fråga?


Är du säker på det? Original blir bra jävla varm som den är..


Kan ju även vara annat än ''reflektorn'' som tar skada av lampor som avger mer värme


Ganska säker, ja.





Så du är 100% säker på de? Har du provat själv? Verkar inte vara många som har satt i starkare lampor, lite tråkigt.. Finns en uppsjö med trådar om ledlampor så


Blir säkert dumförklarad, men när jag skrev mitt svar tidigare så hade jag i tankarna att en del monterar i 100wattare i helljusen ibland, och det fungerar. Och 100 är ju starkare än 20w..


Jo precis, men positionsljusen lyser ju hela tiden, helljus har man ju på när man kör rätt fort och då får lite kylning från fartvinden. Ska prova köpa 20w lampor och se om de blir nog starkt. Så får man väl ha igång de och kolla så de inte blir för varmt


Jag köpte 20w LED från xenonkungen som jag monterade i hopp om starkare angel eyes. De blev snyggt som fan med LED men alltså, de lyser inte alls upp mer än original. Får nog byta strålkastare för riktigt starka. Tittar man på de nya -12-13 så lyser de ju upp jävligt fint.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka