Toning av rutor

Tja! Har precis fått en bil och har börjat fixa o trixa med den. Har kollat runt på toning men har inte kunnat hitta en "billig" verkstad som utför den, är det någon som vet någon som gör det för en billig peng ? Tack



Svar på inlägget: Toning av rutor



Haparanda? Malmö? Stockholm? //Brådhis


Tja. I stockholm


City Solfilm & Säkerhet. Bromma http://www.citysolfilm.com/ Mvh Hamilton


Lånar tråden lite då det är om toning, hehe... Det har lossnat lite här och var i bakrutan för mig, typ runtom hela i kanterna Går det på något sätt att fixa eller är det bara att riva av skiten och hä dit nytt?


Hur mycket pratar vi om ?


Du får nog ringa och fråga men jag betalade 3500 för toning av min 9-3 Mvh Hamilton


Jaha okej. Söker efter någon person som kan utföra det billigare, för det priset är ju normalt för toning.


Har du använt biltemas toning eller har ett företag gjort det? isf om det är biltemas användningsbara solfilm så ska det gå att riva ner och göra om det.


Har inte nån aning om vad det är för sorts toning, satt på då jag bytte till mig bilen Finns det inget sätt att bara som stryka på det igen? Är inte nå kunnig så vill helst bara fixa det där det glidit av om man säger så...





Jag provade att värma ditt det med värme pistol. lite vatten med tvål bakom och strycka ut det sen tog jag värme pistolen och det satt fast. MEN, ta inte för länge då böjar det att smällta och börja brinna.


Ok, ska försöka mig på det nu under jullovet... Så tråkigt och fult att det har lossnat överallt


Bara att tabort. Köp någon "riktig film", dvs inte biltema t.ex. sen drar du ett PM till mig så kan jag tipsa dig lite (jag jobbar med bilglasbyten och toning) MvH:)


Okej, skitsnällt Något förslag på bra toning som man kan köpa på nätet?


Solfilmsprodukter.se , vet inte ifall man kan handla där som privatperson men vi köper Llumar ifrån de iallafall, annars kan du gå in på något lokalt företag som håller på med biltoning så får du säkerligen köpa de metrar du behöver!


Lånar denna tråd, tänkte testa att tona rutorna. Kommer bli första gången jag gör det, så vill ha lite tips. Vilken av Biltemas filmer ska man använda? och hur ska man gå till väga för att få bäst resultat?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka