Sirén Ford Mondeo

Godkväll! Jag köpte mig en liten rolig pryl på Jula idag. En sirén till bilen. http://www.jula.se/siren-619339 - Tutan Jag har en Ford Mondeo Ghia 02 Problemet är det nu att jag inte hittar eller kommer på någonstans att sätta sirénen. Samt att jag inte har en aning om hur jag ska koppla strömmen. Det är ju vanliga plus/minus kablar så det är klart att det går att sätta direkt på batteriet. Men det verkar bökigt. Funderade på om man kanske kunde koppla in dem i cigg-uttaget via en sådan där adapter/kontakt. Någon som kan ge mig lite tips/råd? Kanske vet vart jag kan sätta sirénen och koppla strömmen? Tack på förhand /Rasmus



Svar på inlägget: Sirén Ford Mondeo



Hejsan! Du...... precis en sådan köpte jag för ett tag sen, kanske ett år sen nu, tyckte det skulle va lite roligt att ha en sån monterad, Jisses vad besviken jag blev på denna, gör inte som jag utan prova den först innan du monterar in den i bilen. Jag drog kablar från batteriet med en säkring på, drog ut högtalarkabeln och satte sirenen i grillen. Satte fast enheten i bilen, gjorde allt klart, först då provade jag, den lät ju knappast, sitter du inne i bilen hör du själv inget av den, ja....knappt utanför heller, var till Jula tillbaka med den då jag trodde det var nåt fel på den, men allt var som det skulle. Ett skämt med andra ord. Som sagt pröva den först innan du monterar den.


Ah men vafan Hade en sådan där billigare med bara sirenen på min gamla bil. Den tjöt som fan. Det ser ut att vara ett likadant "horn"


Mmmmm, trodde jag med det skulle låta lite med denna sirenen, men inte heller. Men som sagt, prova den innan du monterar, kan väl trots allt ha varit fel på den jag hade fast de sa det inte var det. Återkom med resultat då jag gärna skulle veta om det inte ska höras just nåt ur dessa.


Det vore märkligt. Men jag gör det med en gång! Återkommer om ca 30 min!


Fan, det var ganska dålig kräm i det hornet Men det får väl duga. Det var helt okej ljud vid sirenanvändning. Men när det kom till mikrofonen (som var det som lockade) så hörde man knappt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka