Någon BILLIG och BRA (såklart:) som breddar/smalnar av alu fälgar?

Vart? Nummer? Kostnad? Två fälgar skall smalas av från 10,5" till 9" (22" hjul)



Svar på inlägget: Någon BILLIG och BRA (såklart:) som breddar/smalnar av alu fälgar?



Både billigt och bra finns inte.. Om du vill ha det bra så får du betala därefter, annars så finns det säkert ett flertal som kan göra det "dåligt" men billigt.. Bara att välja :p Och vart går gränsen för dig till dyrt? De flesta tar nog 1000:-+/per fälg iaf.


Jo jag är inte dum i huvudet......de förstog jag oxå att man får vad man betalar för men ju billigare ju bättre med ett gott resultat.....så e de alltid...... Vet du nån så får du gärna nämna namn nummer och ev hemsida.


Skruffse här på garaget?


Skullman eller Anders på Intera. E väll dom som e seriösast ? Ska finnas nån i Luffare vid Bengan Auto Herba i Huddinge me men kommer inte ihåg vad dom heter längre ? Tjaa Andy


Håkans svets och allrep i hysta (mellan hedemora och falun) är kanonbra. Har dock inge pris men googla fram nummer och fråga





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka