Fönstervev till någon form av elhiss

Har en Skoda fabia 1, 2001, och har tagit bort fönsterveven för plats till högtalare,ffönstervägarna tar nämligen i så tänkte fråga er uom man istället för veken kan sätta fast någon form av hiss men att man endå inte behöver plocka ner dörren?



Svar på inlägget: Fönstervev till någon form av elhiss



http://www.youtube.com/watch?v=Q1AxO6Bt-kk Finns ju sådana kit. Plocka ner dörrsidan är ju dock ett måste för att kunna montera något annat än en fönstervev. Men plocka ner dörren är ju onödigt då det räcker med att plocka ner dörrsidan.


Kostar? Vart kan man få tag på detta? Det finns typ ingen dosa du kan koppla på fönstervevspinnen bara? Som man kam koppla till batteriet? Mvh


http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=u . ;_from=R40 Första jag hittar, 44,95£ + frakt. Men jag vet dock ej vad frakten går på. 44,95£ är ca 450kr. Jag har aldrig sett något man kopplar direkt fönstervevspinnen, det enklaste kittet jag sett är det som de visade i videon jag länkade. Det jag sett någon göra i en projekttråd här på garaget var att svetsa på hylsor med fäste för 1/4" spärrskaft och sedan koppla på ett spärrskaft på varje dörr för högtalarna var i vägen för att kunna snurra vevarna mer än ca 180°.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka