Fönsterveven tar i högtalarna!

Som rubriken lyder. Har satt in nya högtalare i bilen men märkte att fönsterveven tar i de nya högtalarna. Hur kan man lösa detta på snyggaste sätt? Alternativet att byta högtalare finns inte Mvh Tim



Svar på inlägget: Fönsterveven tar i högtalarna!



1. Veva inte ner fönstret! 2. Byt till el-hissar. 3. Montera på någon form av distans, så armen kommer ut, så mycket som behövs. 4. Korta ner armen, så dess radie går fri från högtalaren.


hahaha billigt och väldigt simpelt. Tycker ändå du ska byta högtalare även om det alternativet inte finns.


norsk elhiss=batteridriven skruvdragare


Jag tror det bästa alternativet är att korta ner armen och försöka göra det på ett snyggt sätt då jag slipper att fönsterveven är ivägen. En norsk elhiss? får man tag på vart? montering? kostnad? smidigt? mvh


annars kan man göra såhär... http://www.youtube.com/watch?v=Q1AxO6Bt-kk


Bytar inte högtalare då jag nyss köpte ny Pioneer och satt dit. Kommer korta ner armen tror jag låter som det bästa och snyggaste!


Beror på hur mycket det är iväggen men gör som mig annars beroende på om du kan göra det men jag värmde mina med varmluftspistolen och böjde dom en liten bitt så gick dom fritt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka