Inrednings paneler

Tjenare Jag tänkte ta loss "träpanelerna" inne i bilen http://www1.garaget.org/archive/88/8739 . 461514.jpg (inte min bild) och klä in dem med kolfiber-klister. Dock inte de som på bilden är runt luftblåsarna. Jag undrar hur man får loss panelerna. Tack för alla förslag.



Svar på inlägget: Inrednings paneler



E je bare ti arbet lungt å metodiskt E finns väl noo na skruva å klips nain stans


Den som sitter runtom stereon rekommenderar jag att klä på plats... Den som omger växelspak m.m och listen till handsfacket är det enklast att montera lös om du vill ha ett bra resultat. Följ denna guide: http://www.svenska85x70klubben.se/forum . 86f2ed9cb3 Dom som omger fläktgallren är det bara att sticka ner t.ex en mejsel eller liknande och bända upp försiktigt så du inte förstör inredningen eller inlägget, dom som sitter runtom knapparna till dimljus, stc osv har jag tyvärr ingen aning om... Gjorde nyss detta på min och det var väldigt enkelt faktiskt, om du vill ha hjälp med något så skriv det här Lycka till!


Man tackar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka