Polera upp insug med autosol? :)

Hej jag har en Volvo 940 turbo diesel. Jag har börjat polera upp insuget på den, jag började med 120P våtlsippapper och slutade med 2000P våtslip. Räcker det att hälla på autosol och polera upp med en polertrissa? eller ska jag polera med höglansvax istället?



Svar på inlägget: Polera upp insug med autosol? :)



autosol är bra skit, bara på med de med en trissa


Autosol är riktigt bra, jag brukar nöja mig med att gnussa för hand så att du sedan kör med trissa, kan ju knappast bli sämre Klicka upp en bild sedan, håller också på att polera upp mitt insug till min s70 t5a


jaha okej, yes får slänga upp en bild sen vad ska man köra med för trissa? har köpt detta kitet http://www.biltema.se/sv/Verktyg/Slip-o . lar-20811/ vilken av trissorna tycker ni jag ska köra med?


Vax är ett lackskydd, inget polermedel. Kör på med Autosolen du


aha okej, då kör jag på det


Så vitt ja vet så ska man köra me VAX med slipmedel i och efter det högglans som du är inne på... Autosol gör ju rent och gör så att man får tillbaka glansen på det som från början är högglanspolerat/kromat. Titta på denna guide då bör inget gå fel... :http://www.poleringsguide.se/





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka