Erfarenheter av BLP kjolpaket?

Tjo Någon med en s60 som köpt bluepowers bodykit? Har beställt ett sådant men nu i efterhand fått mail från ÅF att det ev kan avvika i passform, och att jag bör passa in delarna innan dem lackeras. Tycker också att lackeringspriset var väldigt generöst (3500:- för hela paketet), och blir då naturligtvis skeptisk. Någon som vart nere denna vägen och har lite erfarenheter att dela med sig av?



Svar på inlägget: Erfarenheter av BLP kjolpaket?



Hallå! har haft ett kjolpaket ifrån BLP på min s60, kolla gärna min sida... Kan säga att passformen är väl inte den bästa, ganska mycket och justera och passa in. Fast det är bara min erfarenhet, finns nog andra som anser att det inte är så farligt. Beror nog lite på hur duktig man är också. Vilket paket är det du beställt om man får fråga?


Efftermarknads kjolar måste nästan alltid passas in. Köpte ny front till min för ett tag sen (begagnad) satt perfeckt på den andra bilen på min passade det inte alls bra. Sen är det väll kopia på kopia där med? Bara å kapa å plasta tills det passar :-) billigt att lacka kjolarna vart fal. Mvh





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka