har du lackat intstumenpanelen?

Jag har en Golf 3:a och funderar på att lacka instrumentpanel.. Några tips eller bilder hur du har gjort?



Svar på inlägget: har du lackat intstumenpanelen?



våtslipa först, det fäster MYCKET bättre då märkte jag på andra försöket, sen va försikigt när du klarlackar, inte för mycket åt gången


Okej... fint sandpapper då med vatten eller? vad skall man ha för färg? Jag vill ha antingen en mörkblå eller typ silver aktigt.. vart kan jag få tag på det? Kan jag köpa vanlig sprayfärg?


Hela instrumentpanelen eller "mittkonsollen"? Jag ska lacka min instrumentpanel och dörrsidorna så fort jag får ur dom ur bilen.. Jag ska lägga.. 1. Plastprimer. 2. Sprutspackel med mjukningsmedel. 3. Färg. Tror det blir bäst resultat så, eller??? Nån som har gjort på något annat sätt?


Så som jag har fått det förklarat för mig när jag rådfrågade om min egen instrumentbräda var. Slipa fram den yta man vill ha. Limtvätt. Grund/Lack med mjukmedel i. Och sen om man nu lägger klarlack även ha mjukmedel i det.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka