Coilovers saab 9-3? (og93)

Tjena! Kollat runt lite på coilovers men hittar inte riktigt i den prisklassen jag vill ha. Såg ett par TA Technix på getlow men endast för 9-5 för 3k. Kan de funka på 9-3an också? Någon som har något förslag? Prisklass 2-4k ungefär, TA Technix? JOM? vad mer? Ska då sitta på en saab 9-3 årsm. 00. Tack på förhand



Svar på inlägget: Coilovers saab 9-3? (og93)



Ingen? vill helst ha coils och inte sänkfjädrar


Det verkar inte som att det finns coils i den prisklassen hos JOM. Ett tips är att kontakta Gullideckel här på garaget då jag vet att han säljer TA Technix till VW och han kanske även kan hjälpa dig att få tag på grejer till din Saab. Har läst om honom på vwgolf.se där flera har köpt av honom och ingen har några klagomål på varken honom eller grejerna han säljer så det förefaller mycket seriöst.


Det finns tyvärr inte till våra bilar. Tror typ öhlins eller sellholm har med då snackar vi inte den prisklassen mer 10-15000:- Det måste vara något som gör det svårt att tillverka till og 9-3 för det finns ju i princip till alla andra bilar


Tror inte det beror på att det är svårt utan att efterfrågan är så pass liten att det inte lönar sig att ta fram coils i dom lägre prisklasserna till Saab.


Det finns ju trotsallt till saab 9-5 av den gamla modellen för 3k på getlow som jag vet. Menmen får höra med honom som föreslogs här uppe i ett svar om han vet! Annars funkar ju sänkfjädrar också men att kunna justera höjden är ju aldrig fel.


Tackar så mycket! Har skickat meddelande till honom och väntar spänt på svar


Har allt sett på blocket dock uppemot 7-8k, vill helst få det lite billigare





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka