Sprayfärg hemsida?

Tjena Hade tänkt fixa till ytrosten i skärmarna på 940in. Så till min fråga, kan ni rekommendera någon hemsida som blandar sprayfärg enligt färgkod till förmånliga priser? Vilka är störst inom färg till bilar online? Har kollat med Volvo och dom är svindyra sen är det bara 150 ML burkar..



Svar på inlägget: Sprayfärg hemsida?



http://www.bilfarg.se/


Köp 2k sprayburksfärg hos din lokala lackerare, gjorde det till min 740. Har aldrig fått till en bättringslack som tålde så mycket och såg så pass bra ut som med sån!


Har en fråga bara! Har beställt detta paket http://www.billackering.eu/epages/vilka . aypaketti2 Slipar bort rosten såklart och sen lägger rostätare. Men efter jag har spacklat behöver jag även en rostskyddsprimer då? I detta paketet ingår en primer, räcker det inte med den? vilken ordning ska jag såfall lägga färgen? Tacksam för svar


Någon??


om jag var dig nu vet jag inte hur mycket rost du har...om jag skulle gjort följande... 1: slipa ner till plåten.... få bort allt 120k papper... gärna en lite större yta för rosten för kunna spackla 2 lägga glasfiber om det nu behövs annars räcker det med köra vanligt spackel med härdare... 3; ta bort allt sliprepor som finns runt om med 320K papper 4: avsluta med 500 papper 5: lägg över exoy grund ( rostskydd ) 6 slipa ner med 500/600 papper.... 7: matta ner det som ska målas 8 maskera det som inte ska målas 9 måla 10 klarlack om det är 90 linjen ( metallic färg ) annars solid så behövs det ej något klarlack... 11 ge fan i få rinningar 12: enyoj


Varför inte epoxi direkt på plåten? Spackel rostar ju inte. Sen har jag fått för mig att spackel fäster bättre om man får en grund under med hög vidhäftning:)


Tack, men epoxi är 2 komponents, hört att det kan krackalera om det blandas med 1 komponents färg.


Vissa Mekonomen butiker blandar, och dem finns ju på dem flesta orter idag.


livar upp tråden lite jag letar efter en röd färg med koden R91 73H H03 vart kan man köpa den hälst sprayburk





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka