Var hitta Opel-centrumkåpor till SAAB-fälgar

Jag har nyligen köpt 17" fälgar till min Opel Vectra C 2.0T 2007 på Ana-bils utförsäljning av SAAB-fälgar/däck. Ni kan se bild på detta på min sida. När jag köpte dom hade de bara SAAB-centrumkåpor att erbjuda så jag köpte dom utan kåpor. Jag har efter det beställt nya OPEL-kåpor på Mechanum (aukt för bland annat SAAB och OPEL) till fälgarna. Inga problem sa de och beställde hem ett par fina kåpor med OPEL-emblem på. Problemet var bara att dessa var någon millimeter för stora visade sig när de kom, något som de inte ens på Mechanum kände till. Trots att VECTRAN och 9-3:an till stor del är lika och att samma fälgar passar så skiljer det sig alltså något på kåporna. Min fråga är alltså: 1) Var kan jag köpa centrumkåpor med OPEL-logo som passar till mina SAAB-fälgar? eller i nödfall 2) Var kan jag köpa kåpor med t.ex. fälgtillverkares logotyp (isf SAAB) som passar till mina SAAB-fälgar? Jag vill inte ha svaret "Gå in till din lokala däckhandlare", jag föredrar att beställa online istället för att (som jag redan gjort) beställa grejor hos folk som tror dom vet vad dom gör, vänta länge på det och sen behöva lämna tillbaka dom lika förbannat. Tips på bra sidor alltså. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Var hitta Opel-centrumkåpor till SAAB-fälgar



Hur löste du detta? har samma problem


Gav upp. Nu har jag dessutom beställt ny bil så nu struntar jag i det faktiskt!


Ok, jag frågade på Opel sport klubb, och dom sa att Opels inte passar Saab, så jag gick in på Opel och köpte 1 st för att testa, 64mm va den och passade som en käft smäll Så nu blir det till att handla 3 st till





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka