Passat 3bg baklampor på passat 3b

Hej har sökt runt lite och inte hittat något vettigt. jag funderar på att sätta 3bg baklampor på min 3b men vet inte hur jag ska koppla om kablarna i kontakten till dom nya baklamporna. Kanske någon här som gjort eller vet hur man ska koppla.



Svar på inlägget: Passat 3bg baklampor på passat 3b



Tror inte det är något annorlunda väl? Annars kan du ju ta ur lampinsatserna o följa ledningsbanorna, o sen koppla så samma kabel går till samma ledningsbana i bägge bakljus.


Dom passar inte rakt av, du måste antingen köpa adapter (ebay) eller klippa å löda


http://vwpc.se/viewtopic.php?f=69&t=605 Där är en guide på hur man byter. Jag gjorde det på min gamla passat. Tänk på att du måste ha något järn/stor bricka för att få dit lyktan, det är bara 2 bult som stämmer, dem andra 2 hamnar i tomrum varav du behöver ha järn för att montera det den så det sitter ordentligt. Dom gamla lyktorna har bara 3 bult varav dom nya 4 fyra om jag inte minns helt fel. Kontakten är lätt att ändra på, den är öppningsbar och sen behöver du bara en liten mejsel för att lossa stiften. OBS! Tänk på att se till att det sitter nya lampor i, för om jag inte minns fel så gick det inte att byta alla lampor utan att demontera lyktan!


Tack för svar och en bra guide





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka