Toning av bakljusen

Tja, Ska beställa toningsfilm till mina bakljusen en audi a4 b6 och har kollat på lite olika %. Den mörkaste är 30% och undrar hur det funkar med besiktingen osv. Den rök tonade filmen ligger på 17%. men vilken ska man beställa?



Svar på inlägget: Toning av bakljusen



Jag kör med 50 % och bilprovningen sa ingenting. Det enda dem ville var att jag satte dit en röd reflex baktill. Men kör på 30% och innan besiktning sätter du dit någon slags reflex tejp i rött vid reg. plåten så är det nog ingen fara ska du se!


Ok, tack


En bil måste ha två reflexer bak, och de finns avståndskrav (vilket jag inte minns exakt) men placering av en reflex vid reg. plåten är inte tillräcklig, utan två utåt kanterna


men finns det krav på att reflexerna måste sitta minimum höjd över vägbanan s a s , måste d sitta vid bakljusen eller kan man ha dem typ en bra bit ned under list på stötfångarn ( om man nu har en list där)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka