Stora klistermärkes tråden!

Tänkte att det hade varit roligt att sätta ihop en tråd med alla roliga klistermärken som finns. ex: att styla en volvo är som att sminka en gris, mm och även vart man kan få tag på speciella klistermärken. kan börja med att fråga om någon vet om man kan få tag på ett klistermärke med texten: barn i baksätet kan leda till olyckor, olyckor i baksätet kan leda till barn. Som man kan sätta på bakdörrn



Svar på inlägget: Stora klistermärkes tråden!



Du kan ju alltid kontakta Dekaltrim.nu och fråga om de är intresserade av att göra en sådan dekal. Det är nog inte helt omöjligt.


Här kommer ett par jag har koll på. http://www.dekaltrim.nu/ http://www.blueride.se/till-bilen-dekaler-c-121_48.html http://www.dekalshoppen.se/ http://www.turnercostickers.co.uk/ Lite blandat utbud http://davebarton.com/ Mest Volvo-relaterat http://www.houseofgrafix.net/ Mycket humor Hittar inte någon sån dekal du är ute efter, men dekaltrim har många s.k. roliga dekaler (jag gasar tills det rasar, skratta inte svensson - din dotter kan ligga i baksätet etc).


Hej, Jag har en dekalmaskin för att göra enfärgade dekaler hemma. Kan göra vad som helst, men med maxstorlek 28 cm bred, 10 meter lång. Skicka ett PM så löser jag det mesta. Med vänlig hälsning, Emil





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka