Ändra lucka på skåpbil

Har köpt en skåpbil med en stor lucka på sidan (som använts tidigare till försäljningsvagn). Nu vill jag bygga igen den där stora luckan och istället ha två separata luckor med fönster. Hur gör man detta bäst? Har aldrig gjort något liknande. Har väl lyckats med lite andra byggen, som att bygga trädäck och lite snickerijobb. Men här är jag helt lost. Någon som har några tips och råd vad man ska använda för material och gå tillväga för att få det att bli snyggt? När allt är klart så ska skåpet lackas om. Men vad använder man för material? Ska man lägga in en ny skiva av passande material och sedan tätta skarvarna och slipa efter. Eller hur gör man för att det ska bli på bästa sätt?



Svar på inlägget: Ändra lucka på skåpbil



Glömde skriva att skåpet inte är plåt. Vet inte riktigt vad de där är gjorda av. Det är en Fiat Ducato (ungefär som en Renault Master eller liknande).





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka