S13 Fälg Passform

Hejsan! jag har köpt 9,5 rota fälgar som ska sitta på min s13 men jag undrar nu vad jag ska ha för däck samt jag kommer behöva köpa spacers från 4bult till 5x114,3 och min fråga är då kommer det passa och slår det i skärmarna med spacerna? behöver jag modifera nåt? efter att ha monterat spacers och däcket när de sitter på plats? Bilen har orginal skärmar bak & fram hade tänkt valsa ifall de behövs.



Svar på inlägget: S13 Fälg Passform



Du måste ju skriva vilket et mått fälgarna har.


Et 26 på Rota fälgarna.


Hej Tror det är bättre om någon som själv kör S13 svarar på detta men min erfarenhet är att 18x9.5" med ET26 passar rakt av, om du nu inte behövt använda spacers. Du kommer behöva 18-20mm spacers och det är nog ungefär så mycket de kommer sticka ut utanför skärmkanten också. Kika annars på att uppgradera till S14 nav istället för spacers, det är nog ganska vanligt att folk konverterar för att kunna använda 5-bults-fälgar.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka