Hjälp med volvo v70 styling.

Kan vi börja med årsmodell på v70?! Skiljer ju en del mellan de olika Vill du ha tips, idéer och inspiration? Vad är målet, att gå "all the way" eller en mer "Clean look"?



Svar på inlägget: Hjälp med volvo v70 styling.



Tja det är en v70s-04 Jag vill ha allt Målet är all the way till slut om man säger så


Ok... Då är det ju coílovers och stora fälgar som gäller. Bodykit, färdiga eller egenkomponerade, finns ju många som har olika moddade frontar mm... till ex: http://www.garaget.org/?car=195230 http://www.garaget.org/?car=123097 Tona rutorna. Byta framlamporna till någon styling version eller faceliften, likaså bak. Byta till, om de inte redan sitter, facelift sidospeglarna. Och bra skick puts på lacken!!


There are no limits for what you can do with a V70N


Ah man tackar Några sidor där man kan köpa lite kits osv? Har kollat Vparts den enda sidan jag känner till såg på röda bilen där vart hittar man såna stolar har letat efter såna i ett år snart hehe


Realcar finns väl också sök på bilar här på garaget finns några stylade v70N


Lite tips kanske från denna om du tänkt "all the way". http://www.garaget.org/?car=288212


Sjukt snygg inredning Där tycker jag det e svårt att hitta det man vill ha. Röd svart skulle jag helst vilja ha med tanke på att bilen är vinröd, stolar hittar ja ej Tänkte på inredningen är det bara att lackera själv? o försöka hitta läderdetaljer i samma färg?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka