Regplåtar, vart finns det snygga?

Hejsan! Nu är det dags att beställa nya regplåtar till pärlan. Tycker dock de nya sverigeplåtarna är fula, iaf på min bil, och jag vill inte heller ha USA-plåtar tror jag. Finns det andra ställen man kan vända sig till för att få tag på snygga plåtskyltar? Skulle helst vilja ha ungefär som de gamla plåtarna, simpla. Och hur gör man för att få USA-plåtar om jag nu skulle ångra mig? Första gången jag beställer plåtar, därav förvirringen Tack på förhand!



Svar på inlägget: Regplåtar, vart finns det snygga?



Om du vill åka olagligt så har dekaltrim, dekal-dekor och likanade sidor, dock är inte dessa lagliga. Om man ska ha nya skyltar så är det Transportstyrelsen du ska beställa ifrån


Man måste maila transportstyrelsen och visa på bild varför en i stor storlek ej passar på bilen och på detta sätt få bilen godkänd för USA skyltar. Har precis gjort detta själv och fått dessa godkända fram på mitt åk Tänk på att skyltar som ej kommer ifrån Transportstyrelsen är olagliga o träffar du fel polis så förstår du säkert vad detta kommer innebära?


Finns inga snygga nya skyltar idag.. Alla har "S" märken, tom USA skyltarna.. Så enligt mig finns inte det några snygga lagliga skyltar..


Jag köpte ifrån showplate.se till min förra golf om jag minns rätt! Körde med denna skylt fram och den gick även igenom besiktning (bevisar inte att den är laglig för det men men) http://www.showplate.se/butik/product_i . cts_id=126 Ungefär som regskylten utan EU märke är väl isåfall denna! http://www.showplate.se/butik/product_i . ucts_id=43


Tack så mycket för svar!! Ska kika på de ställen ni pratar om. Kör med rätt så blått xenon och svarttonade baklyktor så det där med att köra lagligt har jag tyvärr redan sumpat hehe. Ska se om skyltarna jag hittar är värda risken, annars blir det vanliga. Hört om folk som helt enkelt har kapat S-märket, kan det bli bra om man är noga eller ser det bara tattigt ut?


Gör man åverkan på nummerplåten (som att kapa bort s-märket) blir den olaglig. Därför kan man lika gärna beställa funplate eller liknande.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka