Lägga ny golvmatta, finns det några företag ?

Hejsan Jag har en nissan 200sx S13 som jag för tillfället håller på att bygga om. Golvmattan som finns i bilen är grå till färgen och rätt rackig. Jag har rivit ut hela insidan av bilen nu för att rensa bort asfaltsmattan och för att laga lite rost. Baksätet kommer ej sitta i sen när allt ska monteras tillbaka. Det jag funderar över just nu är om det kan tänkas finnas något företag som kan lägga i en ny matta. Är det någon som kan tänkas ha några ideer? Eftersom allt annat går i svart färg vill jag även ha Golvmattan att matcha de övriga. Att bara lägga i en svart matta från en annan bil går inte. Då jag vill att den nya mattan även ska täcka den delen där baksätet suttit tidigare. Om ni inte förstår så ska jag fixa bild så kanske det är lättare. Så har ni några tips på vart man kan få tag tyger ? Företag som kan tänkas göra en sån här grej ? All hjälp välkomnas. Bor i Uppsala så får gärna ligga i närliggande städer



Svar på inlägget: Lägga ny golvmatta, finns det några företag ?



kolla kilandsmattor.se där finns det svarta mattor till bilar


http://www.kilandsmattor.se/montreal-svart-2021.html här har du den


Tack, såg att man kunde beställa en provbit så skicka efter en sån så får vi se om den känns bra. Då är det bara det svåra att hitta några som kan lägga i den i bilen så det blir snyggt. Tror ni att ett sadelmakeri kan sånt ?


kanske är lättast att lägga den över orginal mattan och förlänga bakdelen så tror jag det blir lättast så


Jo har funderat över det. Men har hört att det kan vara små puligt att få det riktigt snyggt när den ska formas osv. Kan ofta bli att man får veck och sånt. Så därför jag känner att är det något företag som kan sånt så lägger jag gärna en peng för att få det snyggt


Hånsta Sadelmakeri Hånsta 14, 743 92 Vattholma ligger väl nära uppsala


Vattna är inte speciellt långt bort, får slå dem en signal och kolla Hur hittade du dem om jag får fråga. Har googlat på sadelmakerier häromkring men bara fått upp en i uppsala och en annan strax utanför. Men Vattholma var nytt kanske googlar som en åsna haha ??





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka