Lackera handtag volvo 850!

Då var det dags att uppgradera bilen lite. köpte in stänkskydd och v70 handtag till min 850. tänkte köpa sprayburkar på liljas med samma färgkod som bilen! dock är jag inte så kunnig på att lackera så har ni några tips om hur jag ska gå tillväga? sist jag lackerade något så lossnade färgen efter första tvätten! antar att det är ''slipa, lacka, slipa, lacka och sen på med klarlack eller hur ska jag gå tillväga? tack för svar! sen tänkte jag höra angående låskolven på dörren! måste ju låsa upp från passagerarsidan då låskolven på förarsidan skärvat ihop! jag tänkte flytta över från den sidan till förar dörren. är detta möjligt? då det endast är en låskolv på passagerarsidan på v70 handtagen? Tack för svar!



Svar på inlägget: Lackera handtag volvo 850!



Kanske kan hjälpa http://lackering.forum24.se/


Enda skillnaden är att du behöver plast grund istället för vanlig grundfärg Silikonborttagning spray är att rekommendera att rengöra med Sedan slipduk till att matta ner ytan så grunden sitter fast.


Här har du en väldigt bra guide: http://www.backspegeln.com/tips_handtag.asp





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka