Ace Monaco s40

Hej, Nån som vet var man kan köpa Ace Monaco 17'' till s40 -03? för dom finns inte att klöpa i 18'' väl?



Svar på inlägget: Ace Monaco s40



nån?


Som sagt, vet någon? Är ute efter 18".. Letat som fan.


Då är det ACE Targa du ska ha i så fall. Likadana som Monaco fast bredare kant och finns i 18".


Jaha okej, vet du vart jag finner såna?


Har sett en del som har byggt om S40 till 5 bult. http://www.blocket.se/dalarna/19__Ace_m . 14&w=3 Annars har jag ett par 17" Monaco med 4x108 liggande. Då fälgarna inte görs nya längre så är det blocket eller div forum som gäller.


Okaj får hålla koll på Blocket då. Tycker det verkar jäkligt tomt på fälgar. Kollat efter allt jag kan komma på med 4x114,3. Vet du vart man kan hitta nya 18" 4x114,3 under 2000:- st? Verkar vara svårt att få tag i.


Kolla efter Mitsubishi fälgar med, vet inte hur det är med navhålet men EVO 1,2,3 delar bottenplatta med S/V40. Där av att dom har samma bultmönster. Sen har även andra äldre Japsar 4x114,3. Kolla på OCL Brorssons hemsida där har dom tabeller med bilmärken och bultmönster.


mjo har kollat runt efter nissan, mitsu, honda.. Hittar ingenting i princip. Kanske beror på årstiden. Man kanske ska hoppa ner på 17", verkar vara lättara att hitta.


Ja 17" är ju lättare att få tag på. Men om du väntar till mars april ska du se att det dyker upp mera...





Ja, det har du nog rätt i. Tack för hjälpen i alla fall


Behövde inte vänta så länge.. Dök upp ett par på Blocket så köpte dom direkt.. Är dessa Ace Targa då ? (dom senare fälgarna i annonsen) http://www.blocket.se/vastmanland/17__V . 18&w=3


Svårt att säga, men jobb har du skaffat ser det ut som!


Nja en omlack och ett nytt däck, fick dom för 2k. Hade fått lacka vilka fälgar jag än hade hittat då jag ska ha svarta. Så detta var ett fynd med tanke på otillgängligheten





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka