Sökes sleepy eyes till 200sx s13

som rubriken lyder så söker jag sleepy eyes till 200sx s13 någon som vet vart jag kan få tag på det? helst svensk sida.. Tack i förhand Mvh Bjorlen



Svar på inlägget: Sökes sleepy eyes till 200sx s13



Det är oftast inget du köper utan du monterar några extra sladdar och 2st strömbrytare mellan relä till ljusen och in i kupén, finns bra guide om du söker på youtube. Finns även nått som heter pivot controller till det och kan finnas på ebay om du har tur.


eller bygga själv. http://www.youtube.com/watch?v=-IM3lPh4VKo http://www.youtube.com/watch?v=4a4Ed61fM8Q http://www.youtube.com/watch?v=g7X-2ExX . re=related nu borde du klara det själv


http://www.youtube.com/watch?v=g7X-2ExX . re=related Ett sätt att göra det på.


fattar inte så mycket men


vad är det du inte förstår? du kopplar enl. filmerna (välj en o inte gör en egen version av alla filmer) och tada det är klart.


hatar allt som har med el att göra


då ska du nog inte ens ge dig in på att pilla med ljusen.


Det enklaste sättet är att bugga knappen, du trycker alltså inte ner den helt utan lite försiktigt.


Plocka dän säkringen till motorerna till lyserna, skarva på flatstift på 2 sladdar och sätt dit istället för säkringen. Strömbrytare mellan kablarna, KLART! Klipp gärna ena sladden å sätt dit en ny säkring+säkringshållare imellan.





Eller plocka bort elen till motorerna och veva upp lysena manuellt till ett läge som passar dig!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka