Bra & prisvärt företag som tonar rutor runt om i Skåne?

Som rubriken lyder så letar jag efter bra och prisvärt företag som tonar rutor runt om. Har en Mercedes CLS 320 CDI 2006.



Svar på inlägget: Bra & prisvärt företag som tonar rutor runt om i Skåne?



Kolla med något ryds glas om ni har det i Skåne. Här i Sthlm tog dom 2900 för en toning av alla rutor efter B-stolpen på min gamla A3a SB 2008 och jag blev riktigt nöjd.


Var redo att betala inte många som vill göra CLS kan jag tyvärr säga. Stockholm går det loss på ca 8000:- för en CLS om man vill få det gjort via en seriös firma.


designkällaren i kävlinge. duktig kille med bra priser + garanti


Av ren nyfikenhet, varför är det inte så många som vill tona en CLS? Bör väl vara så att en som kan sitt jobb åtar sig vilket jobb som helst? Eller är jag ute o cyklar? :p


Självklar kan de som kan ta jobbet och lösa det MEN det är inte värt pengarna om man inte tar stora pengar. Bakrutan är det största problemet samt att hatthyllan tar sin tid att demontera på den bilen. Han som tonade brorsans CLS var en utav Stockholms bästa men mitt i ringde han och svor åt mig ett par minuter. Sen när den var klar förklarade han att han aldrig skulle ta emot en till CLS. Efter det har jag kollat på rutorna så fort jag sett en CLS och det är inte många CLS med toning som jag har sett


Så specifikt är det bakrutan som får dem som tonar att backa?.. Ja det ska inte vara lätt och äre lätt så har nåt gått åt helvete Hoppas TS hittar någon som åtar sig det till ett rimligt pris


Bumpar tråden


Har lämnat mina bilar till "Solfilm i skåne ab", grymt nöjd!, dom ligger utanför Helsingborg, men tror även att dom kan komma till dig och göra det på plats.


Mr cap jönköping





Inte för att vara "sån", men om det stämmer att TS bor i Malmö, så är det ~25mil enkel resa till Jönköping


Mr cap finns inte bara i jkpg så tänk lite


Så varför hänvisar du till någon i Jönköping då? Hade inte ett mer vettigt tips varit bara "Mr Cap"? Så ja, tänk lite. - - Edit - - Fullt medveten om att MrCap finns både i HBG, Lund och Malmö om vi nu ska hålla oss till Skåne. Men, det var inte det som var poängen.


Förlåt så jävla mkt om man försöker hjälpa till då


Ah crap...du missar hela poängen. Dra ut pinnen ur... Om jag rekommenderar ett specifikt företag på en specifik plats, så får man väl anta att det är just det specifika företaget jag rekommenderar? Om frågan varit; "Var finns det en bra Audiverkstad?" och jag svarat "VAG i ValfrittSamhällesNamn" så faller det väl sig fullt naturligt att mena att jag tycker att VAG i just det samhället är bra. Om någon sen påpekar "Ja men det är 50mil bort" så innebär ju inte det att "Ja men valfri VAG-verkstad, var som helst i Sverige är bra". Att MrCap är bra i Jönköping innebär inte per automatik att MrCap i HBG är bra. Ser du poängen?


http://dssolfilm.se/ Även Dennis är duktig så kolla upp vad han skulle ta för det


Design källaren i kävlinge är väldigt billiga, dock tonar de inte sedan modeller. Själv lämnade jag in min 940 på xtravagant i Malmö vettiga priser, och bra gjort!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka