Tjenare köpte idag en volvo 855 se 1994 läs vidare

Ja som sagt köpte idag en Volvo 855 se 1994 det är en import från Tyskland 2001. men jag märkte än sak som jag tycker är märkligt. det är att min polare har en volvo 855 gl se pkt 1994 men den har den gamla fronten och min har den nya. varför är det så? min är från 1994/05. Och hans är från 1994/06 fronten är Orginal är det någon som har någon förklaring?



Svar på inlägget: Tjenare köpte idag en volvo 855 se 1994 läs vidare



Är det "Expert" fast med nytt konto tro..? Hursomhelst. Förklaringen till det hela är väl kanske att fronten på importen blivit utbytt? Den kanske har varit med i någon krock i sitt tidigare liv? Annars så var väl övergången där nånstans vid 94-95 mellan den gamla och nya fronten, så importbilen kanske helt enkelt hann få den nya medans din väns bil inte fick den?


Det är expert ja har glömt lösenordet ????


Nu var du tamejfan rolig. Det är nog på så vis som Mack beskriver. Hur många 850 har du nu?


finns folk som kanske har bytt ut fronten för att han tyckte den gamla såg ful ut.....allt är ju bolt on på dessa bilar ju...


Ja har 5 850 bilar


Nästan 6000 bilar, det var många. Var har du alla dom nånstan? /Benny


Jag tror faktiskt han menade 5 stycken..haha..


Jag var bara lite ironisk, inte många som har så många bilar. /Benny


Jo, haha. Förstod det. Jag läste också närmare 6000 bilar första gången.





Det gjorde jag också, blev först lite tankfull över antalet men tänkte sedan att så många innehavda kanske krävs för att skapa så många trådar om problem med 850modellen? Jag hade en lärare i mellanstadiet som präntade in brukandet utav bestämd artikel samt , på rätt ställe. Bödeln fick lappen ifrån guvernören vid en avrättning då guvernören hade benådat den dömde ifrån avrättning, bödeln läste lappen och vred ändå på strömmen, varför då frågar man sig? På lappen stod det: "Avrättas, ej benådas" Istället för "Avrättas ej, benådas" Där ser man vikten utav att kunna sätta , på korrekt vis


Håller med dig. Sedan så gillar jag inte "sär skrivning"!!! /Benny


Nej fan jag mena 5800 bilar ni läste rätt


""Ja har 5 850 bilar"" Sålde du 50 bilar ikväll!! Haha!! /Benny





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka