Lacka honda civic!

tja vet inte om jag har lagt tråden rätt men provar! tjaa folk! jag har en honda civic med färgen svart! så är det tänk att lacka om hela bilen då det är en del små rost och massiv med repor. så tänkte höra om någon vet lack firma i skåne trakten ? vill gärna ha pris osv! //Robin



Svar på inlägget: Lacka honda civic!



Moses bil o lack Dock uppe i nordöstra Skåne men dom är mycket bra.


Moses!!


kan man se prise osv på deras sida ?


räkna på minst 20000


Bilmålaren i Tomelilla Vallby billack i Tomelilla Men fixa rosten noga innan lack. Priser hos lackerare: visa upp din bil efter du lagat rosten noga först. Tips är att knacka undertill på bilen med, oftast döljer det sig mer rost än man tror på en bil, både i balkar skärmkanter, innanför innerskärmarna fram och andra ställen. även bakom sidokjolar och andra ställen med, det kan sprida sig fort, så mitt tips är att kolla bilen extra noga och fixa precis all rost först. Även rostskydda noga bilen hos rostskyddsfirma innan lack, alltså efter rostfix, tro mig det är det värt. men att fixa bara rosten och rostskydda kan kosta mer än man tror, därefter kostnader för lackering. Oftast demonterar och monterar lackfirmor inte bilen, om man vill få det noga gjort, men är det samma färg du skall ha behövs det kanske inte men en fördel att göra det. Lacka om hela bilen? Hade skippat motorrummet iallafall, så spar man en slant, men i övrigt nästan allt på bilen, dessutom en del extra jobb med motorrummet


vi ska fixa byta tröskeln vänster sida, och ett dåligt ställe i golvet där bak! samt ett hål i på bakskärmen det är det enda jobbiga ! men det har jag en kille som ska fixa till mig. sen slipar en polare ner allting till mig. så det mesta är fixat, men vi har ingen stans att stå för att lacka bilen så därför jag tänkte lämna i väg den!


Ja lönar sig lämna iväg till en lackerare, så det inte kommer massa damm och partiklar i luften. Blir samma färg som nu sen på bilen ? Blir kanon, du får lägga upp bilder här sen, hoppas du behåller bilen länge Andra planer med bilen?


Moses i Sätaröd (längs med E22an), du kommer få sjukt bra service dessutom!


jupp hehe! ja det blir samma färg som nu då jag har alltid viljat ha en svart civic





Jupp ska ringa dem i moron och kolla lite! så får välla köra ditt bilen så man kan få en offert på lackeringen


Peters Billack i Malmö. Det var där jag lackade min, o det kostade inga 20 papp


I ärlighetens namn, är det värt det ? Din bil är värd några tusenlappar. MEn samtidigt,,, hade jag nog gjort likadant !


tja peter det var inte i går! hur är det med dig ? vad fick du ge för ditt lack jobb ? du lackade om hela bilen va ?


ja i mitt tycko så ja är det en bil som man vill ha "lägga ner tid och kärlek" så ja jag tycker det är klart värt det! så fast den inte har kostat mig mycket pengar den här bilen så är det värt att lägga ner lite


Tjena Jo det är bra, själv då? Ja hela bilen utvändigt. Jag betalade 10 papp. Visst mycket pengar för en gammal bil men vill man ge sin bil kärlek så är det värt det :-)


okej härligt peter! jo då det är bra det rullar på. mjo det är ju en del pengar! men dock inte så dyrt som jag trodde! ja håller verkligen med dig där!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka