Lacka Optima Yellow Top

Skall införskaffa mig ett Optima Yellow Top om nån vecka. Någon som vet om det är någon fara med att lacka ett Optima-batteri? Typ pulverlacka... För ett ill-gult batteri är inte så värst snyggt i en bil med kromade och silvriga detaljer ;P Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Lacka Optima Yellow Top



Går de inte att göra ett täcklock? lr batteri låda... mvh /Micke


pulverlacka så hettar man la upp grejjerna ganska rejält? låter inte så intelligent. kåpa är nog bäst.


pulverlack kn du glömma direkt... som redan sagt, enklast är att göra någon form av kåpa över den, men det är klart du kan lacka det också, plastprimer sen på med valfri färg typ...


Har en fråga, varför ska det inte gå och lacka ett gel batteri? Sitter här med burken i ena handen och hjärtat i halsen i andra... Batteriet blir ju inte direkt super varmt?


Dom syftade på pulverlack. Du vill inte ha ett batteri i 180-200 grader under flera timmar.


Varför inte Plastidippa? Kan du juh byta färg om du vill?


Plastidip låter ju vettigast då det är en gummifärg som isolerar, tex en metallicfärg har ju metall i sig och leder ström om det vill sig illa, pulverlack går väl inte ens då materialet (batteriet) inte kan leda ström vilket är ett krav för pulverlack?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka