Fjäderbensstag (fram) till Skoda Octavia -02

Hej! Lämnar över min huvudvärk till er som förhoppningsvis kan bistå med några råd eller tips! När jag köpte bilen fick jag med ett fjäderbensstag som förra ägaren hade fått av sin pappa men som han aldrig hann montera. Har kollat runder lite på sidor efter ett liknande stag och hittade:http://www.scstyling.com/fjaderbensstag . -3135.aspx Men hur fan ska den monteras? Där är ju hål i staget men inte i bilen? Är man tvungen att borra i bilen för att få på de tro? Lär ju gråta blod samtidigt isåfall... Ska se om jag kan bifoga lite bilder! Tacksam för alla tips



Svar på inlägget: Fjäderbensstag (fram) till Skoda Octavia -02



Bara att borra


Jävlar då! undrar hur man går tillväga efter borrandet? Efter man har sökt tröst hos en hjärnskrynklare då alltså Plocka bort hjul, fjäderben allt! Sen bara en skruv och en mutter / hål? Finns de inte skruvar som gör så att man slipper muttern? Så man slipper riva av allt?


svetsa kanske


tror nog att du får mellan fingrarna så du kan få upp bricka o mutter


Haha ja de sägs att svets löser allt!


Ja förhoppningsvis. Ska testa detta först





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka