Stänkskydd fast att jag har Addon Volvo 945

Hej Har en Volvo 945a med Addon runt om, på sidorna har jag dem sk. "Dyrkjolarna". Jag tänkte sätta stänkskydd på den både fram och bak. Vet någon om det finns några som passar rakt på, fast att jag har Addon?



Svar på inlägget: Stänkskydd fast att jag har Addon Volvo 945



finns inga som är gjorde för dyrkjolarna! man får helt enkelt försöka rita av kjolen på stänkskydden och sen kapa ur för den! kolla min gamla skrotade 940 så ser du hur det blev på min


Volvo 960 MK2 95- har addon sidokjolar original. Stänklappar från denna modell är det du söker


nej dom söker han inte! dom har inget addon utan dom har bara släta sidokjolar.. sen har han den "dyra" modellen av addon! kolla min gamla bil så ser du hur dom ser ut! sen kollar du på min nuvarande bil så ser du hur dom vanliga ser ut sen kollar du hur 960ins ser ut så ska du se att det är 3 olika kjolar hjälper till lite! här har du "dyrkjolarna" här har du vanliga addon och 960 hittar jag ingen bra bild på men dom är bara helt släta!


Okej, tack så mycket. Men dem stänkskydden du hade på din röda 940, var dem som satt på 940 original som du bara har skurit ut för kjolen i?


kolla på min röda 945a. där är bild med dyra addon och så har jag satt v70 stänkskydd. har inte sågat eller något, utan bara satt dit dom. och jag tycker de ser helt oki ut


jaa det ska ju vara 940 original köpte dom från volvo iallafall


Okej tack Bonna_tommy får bli v70is på sidorna då och 945 orginal bak som jag får skära lite i





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka