Volvo 965, Lack, fälgar, fjädrar, och emblem.

Hejsan! har en 965:a -92 (inte min, men samma modell) http://data.motor-talk.de/data/gallerie . 560454.jpg Den är fin i lacken förutom att det är en massa repor och jack, specielt på förardörren, då förra ägaren gillade att öppna dörren med nycklarna i handen, förstår att det är svårt att svara på utan att se det, men hur gör man? rubbing och polering? omlack? Sen har jag lite problem med att hitta fälgar till den, Vill gärna att den ska få ett lite fränare utseende, men jag hittar inte någonting som faller mig i smaken, Ocean MK 18, Nebula eller R-fälgar är inte vad jag menar. utan mer "ut och köra på guppig grusväg och fickparkera" fälgar, Jag gillar volvos turbofälgar (200&700-serien?) men vill gärna ha lite större än 15", runt 17" anses väl som normalt, men ändå lite fränare. Någonting i stil med Eiker/polaris och super dtm hållet, finns det någonting mera? Vilket ET ska jag ha? Och hur är det med sänknigsats, Finns det någonting till min bil, har hört folk säga att jag har både delad bakaxel och bladfjädrar och massa olika, jag tycker det ser ut som en helt vanlig bakaxel, likadant som på 740? Och hur blir det med 40/40mm säkning, blir den för låg eller går den använda som bruksbil, dra släp, lasta tung bak o.s.v Och till sist, det finns inga emblem på skuffen, Sitter det någonting original på dessa, har sett att några har en Italiensk flagga, men det står varken turbo eller 16 valve någonstans... Är jätte tacksam för svar. Mvh.



Svar på inlägget: Volvo 965, Lack, fälgar, fjädrar, och emblem.



Finns 960 med stel bakaxel också behöver inte vara multilink bara för att det är en 960. Stog en tidig 965 på jobbet med en stel bakaxel


965 fick multilinkaxel först 1995 i samband med faceliften Innan det sitter det samma axel som på 940.


Fick se din pärla, riktigt fin! Vad har du för kjolar? eller är det faceliften? har du sänkt din? Kom att tänka på att jag kanske ska ha andra fjädrar i och med att jag har mycket mindre motor?


Min är sänkt med kitt från G&M. Men det finns ju kitt på KL-Racing till din (Du har samma framvagn som 940) så ett kitt till 945 passar även din. Mina kjolar är original, de kom med faceliften


Jag har ET 25? Jag funderar på att skaffa ett gäng MIM juventus 16", men har läst att dom tar i bromsok osv, men främst på 240 modellerna, någon som vet hur det ligger till på 900 serien*?


Tjatar som fan, jag vet. MEN! Jag har bestämt mig för att slänga på ett par super dtm fälgar! vart får man tag på dom? är inte sugen på att köpa nya, då jag känner att det är lite för mycket bruksbil och kommer antagligen skrapa en kant någon gång... Passar det med 60/40 sänkning? Tack på förhand.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka