960 handtagskåpor eller fejk kåpor från viparts?

Har sett på vparts.se handtagskåpor som man kan limma fast på 940in. Är lite skeptiskt när det gäller kvalitén.. Så min fråga e: Hur kan man montera riktiga 960 handtagskåpor till sköpet? Passar också 760ins kåpor till 940in? Hur skruvar ja loss handtagen från mitt sköp? E nybörjare för er som inte vet



Svar på inlägget: 960 handtagskåpor eller fejk kåpor från viparts?



Vad är ett "sköp"?


Sköp = Kombi


Nej, det är "skåp". Med "å".


Beror på vart man bor


Själv bor jag i Sverige, och då stavas det mig veterligen med "å".


Kallas slang


slangord


Aja, "huvudsaken är ju att man blir förstådd", brukar ju folk säga. Men det blir bara svårare att svårare känns det som..men nog om detta.


Vad svamlar du om? Äkta kåpor? Ska du ha riktiga 960 handtag? Eller ska du ha fula svettiga kåpor? 760 har väl inga kåpor? Du får nog förtydliga dig!!





Handtagen sitter iallafall skruvade inifrån, plockar du av dörrsidan så ser du skruvarna.


jag personligen tycker dom äkta är bäst...


Kåporna ser förjävliga ut. Så dit med riktiga.


DiwraZ: Med 760in så menade jag kromade handtagskåpor... Och till Mack: Ordet Sköp beryder kombi (Skåp) Det är slangord som används ofta i västra götaland. Är man en riktig Volvoentusiast så borde man veta vad "Sköp" är för nåt. Men nu vet du det. Alla andra som svarade på min fråga, tack så mkt för alla tips o råd


Catoxxo hur plockar ja av dörrsidan?


Sitter 3 clips i underkant av dörrklädseln, petas ut med skruvmejsel eller liknande. Ett clips som håller plasten till handtaget, vrid clipset 90 grader och plocka ur. Själva handtaget sitter med en skruv. I mitten uppe på handtaget har du en gummiplutt. Peta bort den, så har du en stjärn eller torx beroende på årsmodell. Lossa högtalargallret genom att skjuta det framåt. Fönsterveven petar du bort plastlocket på, inifrån och utåt. Innanför sitter det en stjärn eller torx beroende på årsmodell. (Har du elhissar kan du skippa detta steg) Har du golfknopps-låspinnar så skruvar du loss dem. Annars kan de sitta kvar. Rött dörrlampsglas i bakkant av dörrsidan, bara att peta ut med plattmejsel/plastkil. Nu ska du kunna lyfta dörrsidan rakt upp och få bort den. Innanför sitter lite kablar inkopplat till högtalare, lås etc. Bara att koppla ur.


Ok. Tack så mkt för hjälpen!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka