BMW 3-serien e90 fälgar på 5-serien?

Hej, har hittat några fräscha fälgar till salu som använts till BMW 3-serien e90 och det är den bilen jag kör just nu. Jag planerar dock att inom en snar framtid byta till 5-serien och vill gärna att dessa fälgar ska passa till även den modellen så jag slipper leta efter nya senare. Är det möjligt om det är samma bultmönster på dom men annorlunda ET? Kan man köpa till nåt extra för att få fälgarna att sitta?



Svar på inlägget: BMW 3-serien e90 fälgar på 5-serien?



Det kommer se muppigt ut. Fälgarna hamnar för långt in i hjulhusen på 5-serien. Dessutom blir rullomkretsen för liten, så det ser ännu mer muppigt ut. Kan gå att lösa med rejäla spacers, dom är inte gratis. Sen behöver du andra däck med högre profil. Enklast och billigast blir förmodligen att sälja 3-seriehjulen och skaffa andra roliga hjul till 5an.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka