Byta till M-paketet på en bmw e90-e91

blev sugen på att byta ut orginal stötfångarna till M-paketet så jag köpte ett bag kitt från en kille på blocket som nu ska lackeras om:P. Men nu till min fråga vad mer måste man byta än dimljus och galler ner i fronten, har hört att en del plast bakom inte stämmer vet någon villken plast man måste byta ut? och sen där bak är där dågot bakom som måste bytas eller det är bara att skruva på? ska kanske tillägga att jag har en bmw e91 2008 /Marcus



Svar på inlägget: Byta till M-paketet på en bmw e90-e91



Jag har ägt en E91 2009 utan M-front och har nu en 2006 med M-front. Där så skiljer plasten i hjulhuset, bla luckorna för att byta lampor, men de är ju näst intill omäjliga att använda ändå. Det kan vara så att skillnaden berodde på att den utan M front hade facelift. I vilket fall så tror jag det lättaste bara är att testa, du kanske behöver göra nya hål.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka