Baslåda volvo s70

Hej Jag har installerat klart baslådan i bilen[dubbla 12´or jbl p1222]Allt funkar kanon förutom en sak jag får lite mer[bättre] bas när nån öppnar luckan eller ett fönster i bilen.Har 2 st basportar upp i hatthyllan.Jag vet att man kan täta den mot skidluckan,men efter som jag mer eller mindra har 3 st i baksätet så är det inget bra alternativ.Ska jag korta eller förlänga basporten för att bli av med problemet`? //Johnny



Svar på inlägget: Baslåda volvo s70



Är inte detta ett problem som uppstår då lådan har fel volym och är fel konstruerad?


Nja lådan är byggd efter ritning som jbl gjort men jag vet att det kanske inte är den exakta lådan för bilen.Ville bara kolla om man kan justera den lite genom att fixa med basportarna:)


Det är allra vanligast att lådan är för stor vad jag förstår. Sen kan det även ha med portarean att göra, att den är för liten, fanns en hel del om man sökte på google!


har du tätat av lådan mot skuffen så du får allt tryck in mot kupen? annars är de bara att kapa plåten i rygg stödet så den inte stör trycket i onödan.


Fast detta har väl ingenting med att det blir högre ljud när man öppnar dörren?


jo kupen är så tät tills du öppnar en dörr, hade samma bekymmer på min s70


till TS, hur stor är lådan och hur långa är portarna, även diametern på dem!


varje kammare är på 50liter[ca] med 4" portar med längden 277mm /johnny


Är det den på JBLS sida du har gjort? Är kamrarna 50 liters inkl eller exkl port? Samt står det (stuffed with loose-packed fiberfill). Vet dock inte vad detta får för betydelse om man skulle köra utan!





har för mig att det är 50liter exkl port.




Gör det själv, montera och bygg bilstereon själv

Innan du sätter igång att montera bilstereon är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme.

« Tillbaka