Få kromfälgarna "fina"? Har någon nån idé..

Precis köpt ny bil, en audi A6, åker som en gudinna i den och njuter i fulla drag, och den är såå fin Men, nu ska snart vinterdäcken på och kromfälgarna som va med är fina, förutom att de blivit förstörda, typ lite rostiga och precis som salt satt sig fast på fälgarna, jaa, typ, säger man ärjade? Men, nu tänkte ju jag o maken slå huvena ihop och fixa till dem.. Nu har jag googlat och hittat autosol som jag tänkte tokgnussa med? Funkar det? Sen tänkte jag faktiskt lacka fälgarna svart, alt. mörkgrå tänkte gubben skulle kunna se bra ut. Har en silverfärgad bil.. Tänker inte lägga ut pengar på att lämna in på nåt ställe utan vi tänkte fixa själva.. Vad tror ni om idén? Bra eller har ni någon annan idé??



Svar på inlägget: Få kromfälgarna "fina"? Har någon nån idé..



Mattade ner mina orginal krom fälgar med svinto för att få bort ärg och sedan jobbade mig uppåt med olika polertrissor/bollar och autosol för att sedan avsluta med autosol krom polish som funkar mer som ett vax Tog ett par timmar men helt klart värt det, blir ju mycket enklare när du har fälgarna löst och hela vintern på dig Ska du lacka vet jag inte hur noga det är, då kanske det räcker med svinto och en snabb polering med autosol för att få det jämt.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka