Bästa rekondaren i Göteborg med omnejd

Det jag är ute efter är en firma som tar rekond på allvar, inte någon som säger att dom gör en helrekond med invändig städning och sen ser det ut som om jag hade gjort det bättre själv hemma utanför lägenheten. ALLT ska vara städat och rent, en sak som man borde ta förgivet om man lämnar in bilen - men som kanske inte altid uppföljs så bra som man som kund hade velat. Priset styr naturligvis oxå, men det viktigaste är att det blir bra och man får en bil som känns rejält genomgången när man hämtar den! Jag vill göra total genomgång utvändingt/invändigt/motor. Inte för att bilen är i fruktansvärt skick, men för att jag känner att de vore gott o få det gjort. Nu vill jag inte att ni rabblar upp alla rekondare ni hittar på eniro, utan detta ska vara från egen erfarenhet eller nån ni verkligen vet kommer göra ett gediget jobb. Tack!



Svar på inlägget: Bästa rekondaren i Göteborg med omnejd



Hade du bott i Norrköping eller närheten så hade jag kunnat gjort bilen åt dig. Äger och driver själv D&E Bilvård i Norrköping. Vårat motto är låt OSS göra det vi bäst kan. Det jag skulle tipsa dig om är att du frågar vilka material dom jobbar med, vilka programsteg dom kommer att genomföra just på din bil efter att dom har sett den. Självklart så har alla rekondfirmor vissa proframsteg för hur dom genom för en helrekond. Men vi väljer att ha ett basprogram på alla rekond som vi gör, plus att vi tillsamans med kunden lägger upp en total genomgång för hans/hennes bil och vad vi kommer göra med den så att man är överens om det från början till slut.


Ok tack för svaret, ska ta kontakt med honom!


http://www.partillebilrekond.com/


Rekond City i mölndal... Riktigt bra ställe, ! Åk dit!


jag ska lämna in min bil till mr cap sisjön imorgon, berättar hur det blev på lördag


orkar du ta dig till Varberg så kan jag göra din bil åt dig! mitt motto är så blankt d bara går pma för mer info


Hej TS.. Optimal Bilvård är en bekant till mig och det finns ingen i GBG som är i närheten av hans kunskaper inom polering. Ring han och hälsa från Larry. Han gör jobbet och resultatet du vill ha..


Tror att TS har hunnit rekonda bilen under året som gått !!


Mr cap sisjön , mycket nöjd





Tycker dom verkar seriösa o bra, men är dom alltid lika bra, tänker på då dom haft en del värstingbilar där. Får du samma service om du kommer med en Volvo ? saknar dock att dom inte lackerar. har lite småsaker som skulle behöva lackeras med, vore smidigt få det gjort i samma veva.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka