Solblekta sidolister på 240

Hejsan! Vet att det funkar utmärkt att köra med värmepistol på de flesta kofångare och lister för att få tillbaka dess lyster. Men har hört att det inte ska funka så bra på Volvo 240's sidolister.. Någon som testat eller säkert vet?



Svar på inlägget: Solblekta sidolister på 240



Skulle råda dig till att göra en riktig rengöring till att börja med..


Med bilschampo osv, och sedan börja värma?


Nej jag skulle bara rengöra och sen behandla dom ..


Lite T-röd på en mirakelsvamp, http://www.waxdog.se/product.php?id_product=170 (akta lacken) och efter en stund på med Concept Vista; http://www.waxdog.se/product.php?id_product=112 Lycka till!


Okej tackar! får ut och pröva lite då


Det funkar inget vidare med varmluftpistol på 240 sidolisterna de verkar vara i annat matrial än övriga grejer, min skräplist jag testa på smälte istället... fast de blir väldigt mjuka o flexibla när man värmer dem vilket borde underlätta montering/demontering:D //Andreas


Okej tack, precis det jag ville få höra och ha svar på! Nämligen oxå hört att matrialet är annorlunda..


Kofångare, frontläpp, reservhjulsbaljedöljarplasten har jag testat på med bra resultat, rostdöljarlisterna på dörrarna han jag inte testa på men de verkar vara i liknande matrial så det borde funka:) //Andreas



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka