Hjelp: GLØDELAMPE BLINKER UNDER KJØRING - Noen med Vagcom i Bærum?

I stad begynte glødelampen på A6'n å blinke under kjøring, samtidig mistet jeg mye motorkraft (nødmodus?). Har søkt litt på forumet, men ser at det kan være mye forskjellig, alt fra bremselysbryter/sikring, EGR-ventil m.m. I instr.bok står det bare at det kan være feil på motorstyring. Ble borte etter at jeg stoppet motoren og startet igjen og bilen gikk tilsynelatende normalt. Glødelampen lyser som normalt før jeg starter. Skal få sjekket etterpå om bremselys fungerer, så jeg får luket bort det i alle fall. Noen som vet om det er noen vanlige feil på A6 2,7/3,0 TDI når glødelampen blinker? Har skjønt at det f.eks. på Tiguan ofte er EGR-ventilen dersom dette skjer. Regner med jeg må få lest av feilmeldinger, noen med Vagcom i nærheten som tilbyr seg...?



Svar på emnet: Hjelp: GLØDELAMPE BLINKER UNDER KJØRING - Noen med Vagcom i Bærum?



Bremselys fungerer, så da er det i hvert fall ikke noen sikring, er vel tvilsomt det er bremselysbryter også da, kanskje? Bilen fungerer for øvrig normalt i dag, men bør nok få lest av feilmeldinger..


Har du problemer med ladetrykket? Sjå om egr ventilen lekker olje(rundt klokka som regel) Det kan fortsatt vere bremselysbrytern Sleit/sliter med dette sjølv


Kan være mye rart. Eksostrykkføler G450 er en kjent feil.


Har du problemer med ladetrykket? Sjå om egr ventilen lekker olje(rundt klokka som regel) Det kan fortsatt vere bremselysbrytern Sleit/sliter med dette sjølv Takk. Som nevnt så gikk bilen dårlige da lampen lyste, virket ikke som turboen var i gang i det hele tatt, men det kan jo være fordi den gikk i nødmodus kanskje? EGR-ventil ja, da må jeg forske litt for å finne ut hvor den sitter


Kan være mye rart. Eksostrykkføler G450 er en kjent feil. Takk, får se om jeg kan se noe på EGR-ventil først.. Ja, har forstått det kan være mye, så det beste er vel uansett å få lest av feilkoder.


Begynn med å lese av feilkoder uansett ja. Om du er i Oslo kan du svinge innom meg.


Begynn med å lese av feilkoder uansett ja. Om du er i Oslo kan du svinge innom meg. Takk for det! Om ingen i Bærums-området melder seg, så kan det nok hende jeg gjør det ja Har fått et tilbud til, men det var et stykke lenger unna.


Jeg har vagcom


Jeg har vagcom Hey! Nærmere blir det jo ikke!! Sender du meg nummeret ditt igjen? Hadde det på den gamle telefonen, men ikke på den nye ser jeg.. Har du kanskje mulighet i løpet av lørdag/søndag?






Hei, fant dere ut noe om dette? Har samme feil av og til. Fikk det etter at jeg kjørte med henger, kan være tilfeldig da men.


Nei, ingen feilmelding å finne, så det behøver ikke å ha vært noe. Ikke merket noe i ettertid heller..


Leste i en annen tråd her at det kan være relatert til bremselys bak som ikke virker, bremselyskontakt og sikring som er gått. Noen sammenheng?


Har også hørt det ja, men kan være veldig mye annet også. Vanskelig å si, har ikke merket noe med bremselysene, men det behøver jo ikke være konstant heller, etter hva jeg har forstått.. Viktig å få lest av feilmelding ganske raskt, uten for mange start/stopp i mellomtiden, virker det som.




Tips og triks hvordan du fikser Audi selv

Før du begynner å lage mat, servere, fikse bilen, er det viktig at du har de riktige verktøyene og plass. Kan også være en fordel for deg er to. Vanligvis er det godt å konsultere noen andre. Er du usikker på hva du skal gjøre, ta kontakt med en bilverksted!

« Tilbake