Köpråd: Japsdämpare eller 3" halvssats... ??

Tjaa! Jag är rätt trött på mitt svaga och lite tråkiga "avgasljud". Har nämligen tagit bort bakre ljuddämparen så har bara den främre kvar, så det låter ju iaf lite goare än orginal. Funderar på om man ska köpa en Japsdämpare eller halvsats sportavgassystem 3" Det absolut bästa hade ju varit helsats men det vill jag inte ha för tillfället. Så min fråga lyder följande. Har ni några tips på vad jag kan göra? Frågan är ju om det kommer låta nåt annorlunda om jag sätter dit en japsdämpare eller om det kommer låta likadant eller kanske tillochmed mindre ? Jag är inte så jättekunnig inom detta område. Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Köpråd: Japsdämpare eller 3" halvssats... ??



Hellre halvsats än japs på saab. Ser ut som skit med japsdämp på saab enligt mig, så jag röstar för 3" halvsats.


Hur blir det i skillnad på ljud isåfall då?


Har aldrig haft nån saab med varken eller på , men antar att det blir lite roligare ,grövre ljud med 3" halvsatsen medans japsen mest kommer låta högt o lite halvjobbigt. Men får hoppas nån som testat bägge får svara.


Ah får hoppas på det. Tack iallafall



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka