Köpråd. ungdomsbil

Hej, jag har nu bestämt mig för att skaffa en bil att glida omkring i och vet ej vad. Har kollat på en Mitsubishi Galant -97 och en Hyundai Coupe FX -97. Galanten sedan är stylad med fälgar osv. men garage lackad och kan sitta 5 pers i den. Manuell låda en 2,0,a motor. Hyundaien är helt orginal och är en automatare, tror det sitter en 2,0 i den också. och man kan sitta 4 pers i den. Så nu skulle jag behöva hjälp med dessa att välja och skulle vilja ha lite info om dom om ni har ägt nån av dessa. Vad som är bra dåligt, drar liter milen osv osv. Skulle gärna vilja ha nån typ av inriktning (Vet ej om man får länka till blocket hittade inget om de i reglerna)



Svar på inlägget: Köpråd. ungdomsbil



Jag är inte 100% säker på att man får länka till annonser, men dem flesta brukar göra så utan att någon moderator har sagt ifrån och forumet har till och med en tråd som går ut på att länka till roliga annonser så det är säkert ok!


Hade sagt en civic direkt Billiga, massa delar om man vill, finns många, håller bra. Hyfsat snygga med


Toyota Celica GT-i. Väldigt rolig bil som inte är så dyr, snygg som attan är den med! Hitta en med soltak!! -Kolla oljeläckage i motor, titta under bilen. -Testa om bakre stötdämparna är slut. -Testa synkringarna i växellådan, 2:an kan va kinkig att få i över 40 om det är så, likadant växla ner till ettan i >40km/h -Är den röd, kolla noga om fronten är matt -AC..... Lycka till!


Du marticus, låter som du har hittat en speciell bil, läcka kollar man alltid, och varför just kolla bakre om int alla :S Detta med synkringarna vet ej om det e special med celican men tror att det int e på alla lådor Men tack iaf Men i vilket falla blev det hyundaien ^^


talar efter egen erfarenhet haha och nog var det speciell! Hoppas du blir nöjd med hyundaien



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka