Köpråd: Mest körglädje för max ~120.000:-

Velar fram och tillbaka om vilken bil jag ska ha i sommar. Som rubriken lyder så är det mest körglädje som gäller, och behöver miljoner olika tips och råd! Har kikat på ett dussintal olika bilar och är osäker på vad jag vill ha, visst har jag ett litet "hum" om vad jag är ute efter. Men.. Utbudet är stort och jag behöver som sagt lite hjälp, tips och råd. Har inga direkta krav, snabb, rolig, snygg, what ever.. Mest körglädje och mest bil för slanten! Har som mest kikat på E36 M3 och E34 M5, även en del på E39 M5. Har ni något extra på dom bilarna så kom gärna fram med det i tråden Visst har jag drömbilar, och vet exakt vad jag vill ha så, men nu är jag bara ute efter en smäll kul sommarbil! Vad hade ni skaffat er om ni haft dom pengarna? Tack på förhand! MVH Markus.



Svar på inlägget: Köpråd: Mest körglädje för max ~120.000:-



Supra


Fast det är väl en bil man betalar mycket för märket? Max körglädje bör väl vara någon värre BMW väl? Dom är väl inte så värst höga i pris?


Mercedes e55? Finns mycket fina bilar för din budget och med merca e55 får du både körglädje och komfort


En type-r om det inte ska åkas brett


utan tvekan Toyota celica gt4, speciellt st205. Enda nackdelen är tidigare block som kan ha problem med kylningen, senare (97-98) har tjockare cylinderväggar och stabilare med bättre kylning.


En bra byggd evo 3! FRUKTANSVÄRT rolig bil!


Evo 3-5 3000gt Mazda rx 7 Mazda rx 8 Mazda är dock dyr som satan i maintenace Hade kört på en evo


Sjukt mycket bra tips från er! Tackar! Evo och E55 känns grymt lockande. Har kört en E55, och att hålla smilbanden nere är ju svårt i en sån bil Aldrig kört Evo men ska absolut kikas upp!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka