Köpråd: Volkswagen passat tdi 1.9

Hejsan ! Jag skulle vilja se lite olika synpunter på vad ni tycker är bra samt dåligt med en passat tdi 4hjulsdriven (highline) -02 Tack !



Svar på inlägget: Köpråd: Volkswagen passat tdi 1.9



Finns inget dåligt! Helt klart en av dom mest prisvärda snåldieslar för dom pengarna! Stor men samtidigt smidig, är väldigt snål och bra komfort! Men 2.0tdi kom nog inte förrän på dom sista 3bg:na, alltså 05 eller nåt, dom tidiga -01-02 finns nog bara som 1.9TDI vilket i min mening är en jäkligt bra motor om man servar den bra och undviker longlife servicen, är rätt noga med att man kör med rätt olja också då nocken på pumpen är lite känslig men min förra gick ju 34.000mil utan minsta lilla problem och den rullar på fortfarande! Chippar du den så får du ju 160hk och 370nm och då går dom riktigt bra!! Känns som betydligt mer effekt, bara att komma o provköra min a4 med samma maskineri om du känner för det! Mvh/Jon


Ja just ja, ändra rubriken och skriv köpråd först annars blir tråden låst!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka