Köpråd: Tuff och ny bruksbil Budget: 375 000.

Hej! Nu är det dags för en bruksbil då min nyinköpta Skyline ska gå igenom en del förändringar, siktar på Elmia 2012, ville inte börja bygga nu men tyvärr så levererades bilen sent och jag vill bli klar så fort som möjligt därför så ordnade jag en snabb reggning (genom en kontakt) och tog isär bilen direkt efter reggningen. Tråkigt att man inte kan kör bilen nu när det är så fint väder, men nu behöver jag två bilar en billig busbil (som troligtvis blir en Miata/Eunos Roadster) och det som jag behöver hjälp med en bra bruksbil. Jag har lite krav * Minst 170hk * Bra förbrukning * Splitterny eller högst 400 på mätarn * Rolig med mycket körglädje * Ingen mellanklass! * SUV, Crossover, Sedan, Kombi * Driftsäker * Inte för dyr i drift (där rök nya E-klass) * Manuell (ingen "flappy paddle gearbox") Budget: 375 000 SEK Användnings område: Bruksbil Har kollat på BMW 520d.



Svar på inlägget: Köpråd: Tuff och ny bruksbil Budget: 375 000.



Volvo V60 r-design kanske vore nått för dig i röd eller vit är de jävligt läcker


"Ingen mellanklass"? Det är ju dom pengarna de handlar om i mellanklassen..


Denna hade jag köpt : http://www.blocket.se/sodermanland/BMW_ . 15&w=3


BMW X1? 177hp och 0.5L/mil blandad körning för en manuell sDrive20d, kan du stå ut med troligtvis lång leveranstid presenterades en Efficient dynamics-variant av densamma nyligen som dricker 0.45L/mil blandad körning med något lägre effekt.


hade jag haft pengarna hade dem gått till denna: http://www.blocket.se/alvsborg/Ford_Foc . 196986.htm Ford Focus RS! FTW!


Renault Megane RS.. Grymt potent för att vara framhjulsdriven. Nr.102 på http://www.fastestlaps.com/tracks/nordschleife.html i klass med BMW M6 och Ferrari 360.. (dock 265 versionen, men chip kan du slänga in så har du mer än så.)


Focus RS för liten. Vad tycker ni om Volvo S80 T4? Har bokat provkörning.


De är riktigt fina! Ser små ut men är ganska stora egentligen.


Kolla på Skoda Superb kombi. Bra lastutrymme och limousin känsla i baksätet med massor av benutrymme. För 375k får du stora dieseln, fyrhjulsdrift och drivor med utrustning. Ypperligt alternativ till ex. Volvo v70.






mm Skoda har lyckats jävligt bra med Superb! Men jag lägger högst 300 000 på en Skoda


Jag skulle inte tro att du blir missnöjd iaf, Volvo är ju alltid volvo. Dock så har jag ingen aning om hur just den är att köra, så du får ju gärna hojta när du har provkört och säga vad du tyckte. När ska det provköras?


http://www.blocket.se/stockholm/Chevrol . 11&w=1 Blir fan inte bättre än så!


Jag vill gärna men den är inte alls praktisk enligt mig, sen har den ganska dålig sikt men ville jag ha en rolig sportbil så hade jag slagit till direkt!


Idag ska den provköras, kommer skriva om hur det va så fort jag kommer hem!


vad sägs om v70 2.5ft? jag har en r-design och känns fan inte att jag åker bil längre.. mycket plats och med sina 231 hk blir d bara att njuta!!


Gått lite mer än du begär men å andra sidan smiskar den nog det mesta du tittat på. http://www.blocket.se/ostergotland/Dodg . amp;last=1 Gott om lastutrymme också! Och sikten är inte alls så dum som man kan tro.


S80 T4 provkörd! Körde den senaste modellen av S80 T4 ingen Volvo handlare hade den inne för provkörning eftersom det är en så pass ny modell men jag hittade en återförsäljare som kunde fixa fram en. Interiören har ändrats lite sitter numera en skärm i panelen a la Mercedes/BMW som höjer kvalites känslan en del, enligt säljaren har den flera hundra nyheter dock så kunde han endast förklara 2 stycken resten kom han inte ihåg -.- S80in känns stor och skön, lastutrymmet är lagom stort och bilen känns mycket exclusivare än V70 även om det mer eller mindre är samma bil. Lacken Ember Svart är riktigt fin något som jag inte sett på någon annan bil förut. Motorn är som sagt en T4 1.6l turboladdad bensin riktigt kvick för sin storlek! Bilen jag körde var dock inte manuell det var en powershift tycker inte växellådan var värt det extra priset spenderar hellre 15 000 på utrustning. Riktigt fin bil men hade önskat en lite större motor trodde den var 2.0 innan. Nästa bil som ska provköras är V70 2.5FT och sedan ska jag över till Subaru för att se vad de har.


Varför inte mer än 300.000:- på en Skoda? Provkör en Superb får du se.


Just for att det ar en Skoda Ar i UAE just nu Land Crusiers overallt, vill ha men inte med det har bensinpriset vi har i sverige



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka