"Köpråd:" Däck till 18"

Hej Surfar runt inne på Däckonline- http://www.dackonline.se/ och det är en Djungel, givetvis får man vad man betalar för. Är ute efter 4st däck till mina 18" 7.5, däcken bör då vara 225/40 Vilka märken Rekommenderas och vilka Inte?



Svar på inlägget: "Köpråd:" Däck till 18"



kört med Hankook Ventus tidigare, men kör nu på Kumho Ecsta KU31 och är grymt nöjd med greppet iaf, vägljud och slitage är svårt att avgöra då dom sitter på fel bil för att få detta rättvist bedömt så att säga.. Vill inte på något sätt kasta skit på några billigare märken, men vill man höra däcken, så är ju nankang ett väldigt bra däck i just detta hänseende.. vad är det för fälgar du skaffat? Mvh


Kumho KU39 225/40 R18 92Y XL med fälgskyddslist, dvs kant på sidan av däcket som skyddar fälgen mot t ex vassa trottoarkanter., BSW** 1159,80 SEK Kan det vara något å ha da? Prisvärt?


Kumho är ok, då har du undvikit den rena dyngan. Mkt prisvärt! Kostar minst 1500kr hos din lokale däckgubbe. Har du polare som kan montera? Eller ska du anlita en "däckonline partner" ?? Här i västerås tar en DO partner 270kr däcket för montering. =1080kr Tänk på det! Det ingår ju när du pratar med din lokale däckgubbe.


rekomderar varmt. toyo proxes t1r Bra och billiga.


Jag har dessa däck, och visst är dom bra, men räkna med mjukt gummi och kort livs-tid


Skippa billiga däck i alla fall. Köper du ett budget märke så kommer du få ett högt väg ljud och en kort livsdlängd. Så det blir snart dags att byta däck igen vilket gör att dom inte blir så billiga i längden. Min mamma köpte nankang till sin bil i 15", dom låter väldigt mycket så kan bara tänkta mig hur mycket ett par 18" skulle låta. Åk till en däckverkstad och se vad dom rekommenderar efter dina behov. Sen kan du köpa dom via däckonline om du vill det. Tänk på att dom flesta däckverkstäder faktist ger dig rabatt på däck och skifte.


Jag kör Nankang NS2 på mina bilar och är jättenöjd. Jag köper dem eftersom dem är tysta(!) Jag pendlar 6mil till jobbet och tycker dem fungerar utmärkt, både vad gäller grepp och som sagt för den låga ljudnivån. Har kört flera olika uppsättningar i både 15, 16 och 17" och aldrig upplevt dem som bullriga, snarare tvärt om väldigt tysta. Andra däck har det sjungit om(i synnerhet Marshall) men Nankang är tysta.


På mina 19" jag köpte beg satt det budget-däck. Fullrun nånting. Högt vägljud JA, men kort livslängd nej. Stenhårda, slits inte ett dugg... Tänkte stå ut med vägljudet tills jag behövde byta, men det behövs fan inte, dom slits inte alls Nån som vill köpa 4st 19" med högt vägljud och oändlig livslängd?


Ja de är tysta om du jämför med Marshall men om du jämför med Pirelli eller Michelin då??






Jag körde alltid p zero nero innan och det är ett underbart däck i både blött och torrt samt håller länge, jag upplever ljudnivån ungefär samma som NS2 faktiskt.


Blev beställning av en uppsättning: Nokian Z G2 225/40 ZR18 92Y XL BSW



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka