Köpråd - Extraljus hjälp

Hej! Ska skaffa extraljus till bilen. Budgeten är runt 2600 inklusive allt. Det jag funderar på är om jag ska ha två Bosch rallye "big knick!" 225 eller 3 st bosch rallye 175. Det ska sitta på en Toyota Corolla, så har inte så mycket utrymme. Annars skulle jag ha tre big knick. Vad tror ni är bäst? två big knick eller tre 175or?



Svar på inlägget: Köpråd - Extraljus hjälp



jag tycker 3 är bäst 2 spidare och en punktare i mitten sen i med xenon


Tyvärr finns inte 175 med en punktare Bara big knick som finns med punktare av dessa två. Annars hade jag gjort de. Är ev inne på xenon konvertera. Men det blir i ett senare stadie.


ja nog ska 2 st big knickare funka fint har sj kört med 3 st med xenon köpte billigt beggat under 1500 med allt mekvitton osv . å nu är väll dessa prylar rätt så billiga en halv vinter körde jag med 2 st spridare med 35W xenon och de lös ju rätt så bra men kan inte säga hur de är med halogen.


3st 175or skulle jag välja, ser bättre ut med 3st än 2 också


Det gör ju de. Men om det är stor skillnad i funktion är det värt att ha två


3st NBB fjärr(plastglas så stenskott är inga problem, finns stenskotts skydd som ser ut som vanliga glaset,) går att hitta för runt 800kr st så de blir 2400kr sen kablaget så runt 2600kr sen kan man komplettera med xenonkit nästa säsong.


Det här var ju ett erbjudande jag missade, slut åtminstone i umeå, kan ju vara värt att kolla på eran butik http://www.jula.se/search-result/?q=nbb nbb 225 449:-



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka